Monday, 25 July 2016

Mengapa Kadar Deposit dan Sewa bulanan Skim Kereta Mudah Milik AGR Cartrade tinggi daripada biasa ?1. Skim Kereta Mudah Milik dikhaskan kepada sesiapa yang tak boleh buat pinjaman bank sahaja. Untuk memberi kemudahan ini, AGR terpaksa mengeluarkan kos yang tinggi bagi membeli sesebuah kereta. Kos semakin tinggi apabila AGR melancarkan sistem AGR Cartrade melalui networking kerana AGR terpaksa menggandakan jumlah kereta bagi memenuhi permintaan ahli yang semakin ramai.

2. Adalah tidak munasabah dan adil jika anda membandingkan harga AGR dan harga tunai atau jika anda gunakan pinjaman bank untuk membeli kereta. Ini kerana AGR menggunakan sistem sewa dengan opsyen membeli. Dokumen yang diperlukan tidak sama dengan bank serta kelayakan jauh lebih mudah daripada bank. Jika dibandingkan down payment yang anda kena keluarkan jika anda buat pinjaman dengan syarikat kredit di luar (maksima RM20k sahaja boleh pinjam jika blacklist) dan anda nak beli kereta Proton Saga baru, anda kena bayar down payment RM18k. AGR baru kenakan down payment RM9k. Separuh daripada yang dikenakan syarikat kredit. Bagi ansuran bulanan pulak, sistem AGR adalah sistem sewa dulu sehingga anda habis bayar baru pindah nama kepada anda. Jadi jika anda bandingkan dengan kadar sewa Saga di luar ialah RM1,400 sebulan juga 2 kali ganda daripada kadar sewa AGR utk Proton Saga baru.. malah di luar kereta tersebut tidak akan jadi hak anda sebaliknya di AGR kereta tersebut menjadi hakmilik anda.

3. AGR menyediakan sistem networking dengan 8 jenis bonus untuk membantu anda mendapatkan pendapatan yang lumayan supaya anda mampu memiliki kereta tanpa menggunakan pinjaman bank. Mengapa anda nak guna duit sendiri untuk bayar down payment yang tinggi jika kami dah sediakan peluang untuk hanya gunakan duit sendiri RM300? Kecuaali anda sudah terlalu banyak duit. Lainlah sebelum ini AGR tidak menyediakan peluang pendapatan yang lumayan ini. Mengapa nak pening kerana kena bayar tinggi ansuran bulanan jika anda sebenarnya tak perlu bayar guna duit sendiri jika anda menggunakan car wallet anda untuk bayar ansuran bulanan kepada AGR? Mengapa nak bayar sampai 9 tahun jika dengan car wallet yang terkumpul anda boleh buat penyelesaian awal dan menikmati rebet yang banyak?

4. AGR hanya menyediakan platform untuk membantu orang ramai memiliki kereta dan menyediakan peluang pendapatan bagi mengurangkan beban membayar ansuran bulanan kereta.


VISIT OUR AUTO SMART PLAN NOW !!
WAKIL DARI SELURUH NEGARA DI PERLUKAN SEGERA !!
Cepat Join Untuk Duduki Tempat Yang Teratas !!DAFTAR SEKARANG SECARA PERCUMA !!SPONSOR ID = tokuban

SILA HUBUNGI TALIAN INI UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Call / SMS / WhatsApp / Telegram :
+6017-538 3872 :
AMIR SHARIFUDDIN


CALL / MSG ME NOW !!ATAU MESSAGE SAYA VIA FB MESSENGER
FAST TRACK DIRECT ACCESS