Monday, 25 July 2016

Program AGR CARTRADE Kena Cari Orang Ke?Ada beberapa pilihan berurusniaga di Agr Cartrade ini…


1) Jika penyata gaji ok ,tiada masalah melibatkan kewangan anda, kita gunakn kaedah biasa. Perlu sediakan downpayment yg cukup iaitu 10% dari harga kereta. Loan anda akn disubmit ke bank.

2) Jika anda mempunyai masalah kewangan melibatkn bank spt bangkrapsi, ctos, ccris, blacklist,komitmen gaji tinggi dsbnya. Gunakan Skim kereta mudah milik ( SKMM ) yg Agr sediakan dan semestinya ansuran bulanan dari hasil pekerjaan yg anda lakukan. Wajib sediakan downpayment sepenuhnya sbyk 20% dr harga kereta yg dipilih anda . Ansuran bulanan blh gunakan dari hasil pekerjaan anda yg sedia ada skrg. Tak perlu utk perkenalkn Agr kpd sesiapa pun. Dan xperlu utk nak ‘cari org’.

3) Jika anda menghadapi masalah bg menyediakan downpayment yg cukup dan anda juga telah sedia bermasalah spt bangkrapsi, ctos, ccris, blacklist, komitmen payslip yg tinggi, gunakn kaedah smart plan yg dsediakn syarikat dgn hanya membayar booking shj dahulu mengikut pakej2 yg disediakan. ( Booking blm membolehkan anda keluarkan kereta lg, hinggalh downpayment anda cukup sepenuhnya )

Setiap apa shj yg dinamakan urusniaga perlu berurusan dgn manusia @ org. Tiada satu pun urusniaga didunia yg dlakukan dgn haiwan. Jd anda nk berurusniaga dgn siapa jika tak pkenalkn bisnes kpd org…???

Jadi apabila anda yg telah sedia ada masalah dan inginkan penyelesaian, dgn anda membantu sykt menghebahkan perniagaan dan kaedah ini , anda akn dibayar olh sykt sbg komisen atau bonus yg membolehkan anda gunakan utk bayaran downpayment atau juga installment. Juga tersedia melalui smart plan untuk anda memiliki dan memperolehi kereta secara percuma.

Anda blh pilih salah satu dari cara2 ini di Agr Cartrade.
Agr Cartrade tidak memaksa sesiapa individu utk ‘mencari org’. Sememangnya sukar utk mencari org ini. Dgn perkataan ‘mencari’ juga menunjukkan ianya amat2 sukar. Dlm perniagaan kita tidak mencari org tetapi kita memperkenalkan kelebihan2 yg terdpt dlm sesuatu perniagaan itu kpd umum yg semestinya org atau manusia. Lagipun org2 atau manusia ini mudah ditemui. Bangun shj dari tidur kita dah blh bjumpa dan terjumpa dgn org2 kerana hidup kita dikelilingi olh manusia atau org. Hanya perkenalkan shj perniagaan Agr Cartrade serta kelebihannya jika anda hendak jdkn sesuatu itu sbg bisnes utk meningkat dan menambahkan pendapatan anda. Agr Holding Berhad telah sediakn ruang dan peluang.
VISIT OUR AUTO SMART PLAN NOW !!
WAKIL DARI SELURUH NEGARA DI PERLUKAN SEGERA !!
Cepat Join Untuk Duduki Tempat Yang Teratas !!DAFTAR SEKARANG SECARA PERCUMA !!SPONSOR ID = tokuban

SILA HUBUNGI TALIAN INI UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Call / SMS / WhatsApp / Telegram :
+6017-538 3872 :
AMIR SHARIFUDDIN


CALL / MSG ME NOW !!ATAU MESSAGE SAYA VIA FB MESSENGER
FAST TRACK DIRECT ACCESS